Skip to content

Cart

Your cart is empty

Subscribe to our newsletter

and receive 10% off from your next order

Gyntima

Intim egészség

A Gyntima termékcsalád tagjai természetes módon állítják helyre az intim területek egészségét, és megőrzik azt hosszú távon, bármely korosztályról is legyen szó.

Hüvelyfertőzések megelőzése és kezelése
Intim higiénia
Striák megelőzése és kezelése
Intim bőrápolás

A GYNTIMA hatóanyagainak összeállításánál kizárólag természetes és biztonságos alapanyagokat használtunk. 

Fontos számunkra, hogy minden részletre odafigyeljünk, mellyel biztosítani tudjuk termékeink kiváló minőségét:

Az összetevők valóban természetes forrásból származnak, és csakis a világon elérhető legmagasabb minőségűek kerülnek kiválasztásra.

Odafigyelünk arra, hogy biztonsággal alkalmazható alapanyagokat válasszunk, melyek: 

  • megfelelnek a legmagasabb ipari minőségi szabványoknak,
  • klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok által tesztelve vannak,
  • a végső folyamatokat követően, termékké történő feldolgozás után nem okoznak irritációt.

Kutatócsapatunk folyamatosan törekszik a gyártási módszerek innovációjára és fejlesztésére.

A GYNTIMA termékek rendszeres használata jó közérzetet, frissességet és egészséget biztosít mellékhatások kockázata nélkül. Hatásuk olyan természetes hatóanyagokon alapul, amelyek nem károsak a szervezetre. A GYNTIMA minden nő egészségére gondol, a 3 évnél idősebb lányoktól a menopauza utáni nőkig.

A GYNTIMA termékek segítenek:

  • legyőzni az aktív hüvelyi fertőzést,
  • fenntartani az egészséges hüvelyi mikroflórát,
  • helyreállítani a környezet megfelelő pH-értékét a hüvelyben,
  • megfelelően hidratálni a hüvelyi nyálkahártyát, kezelni a kellemetlen hüvelyszárazságot,
  • támogatni a hüvelyben illetve a méhnyakon kialakult sebek gyógyulását,
  • egészségesen tartani a hüvely nyálkahártyájának sejtjeit,
  • elősegíteni a bőr egészséges megjelenését.

Ha égő, viszkető érzést, szokatlan hüvelyi folyást tapasztalsz, vagy akár hüvelyszárazság, esetleg hüvelyfertőzés gyötör, a GYNTIMA hüvelykúpok között találhatsz megoldást. A leghatékonyabban úgy tudsz szembeszállni a problémáiddal, ha a megfelelő kúpot kombinálva alkalmazod a GYNTIMA Fytoprobiotics étrend-kiegészítővel.

A hüvely egészséges egyensúlyának felborulását jelezheti hüvelyfolyás, kellemetlen viszketés, égő érzés, fájdalom, vagy akár hüvelyi fertőzés kialakulása. Természetes hatóanyagai segítségével a GYNTIMA segít megszüntetni ezeket a tüneteket, és hosszú távon teremt jó közérzetet az intim területeken, valamint támogatja az egészséges állapot fennmaradását.

A GYNTIMA hatása nem a fertőzés antibiotikumokkal vagy gombaellenes szerekkel történő agresszív visszaszorításán alapul, hanem a hüvely természetes mikrobiális egyensúlyának hatékony és hosszú távú helyreállításának elvén. Mindegyik terméket úgy terveztük, hogy kifejezetten a jótékony hüvelybaktériumok túlélését támogassa, és egyúttal gátolja a káros baktériumok szaporodását.

A hüvelyben jelenlévő fő jótékony baktériumtörzsek a Lactobacillusok, melyek csak savas pH-jú környezetben szaporodnak megfelelően.

Túlélésükhöz támogatásra van szükségük, különösen olyan időszakokban, amikor a női nemi hormonok szintje megváltozik, vagy a környezetet egyéb külső hatások megzavarják.

Prebiotikum komplex

A GYNTIMA hatásának alapja nem csak magának a tejsavnak a hüvelyi környezetbe juttatása, hanem a teljes prebiotikum komplex hüvelyi jelenlétének biztosítása. A tejsav laktózzal és fermentált tejfehérjékkel való kombinációja teremti meg a megfelelő feltételeket a Lactobacillusok hosszú távú és fenntartható növekedéséhez, szaporodásához és túléléséhez. Ugyanakkor lehetetlenné teszi a kórokozó baktériumok és gombák túlélését, amelyek a legtöbb esetben gyorsan eltűnnek, még antibiotikum vagy gombaellenes szerek alkalmazása nélkül is.

Tejsav

Laktóz

Fermentált tejfehérjék

A GYNTIMA termékek segítenek a hüvelyi beavatkozások, műtétek, szülés, vagy egyéb hüvelyi nyálkahártya-sérülés esetén, továbbá a hüvelyszárazság és kellemetlen érzéssel járó hüvelysorvadás utáni állapotokban is támogatják a megfelelő hüvelyi egyensúly helyreállítását.

Hatásosabb megoldást jelent, ha a hüvelykúpok használatával egyidejűleg szeded a Lactobacillus acidophilus és Lactobacillus rhamnosus klinikailag bizonyított kombinációját tartalmazó GYNTIMA Fytoprobiotics-ot. Ez egy olyan étrend-kiegészítő kapszula, melynek rendszeres használatával visszatérhet mind a bél-, mind a hüvely mikroflórájának egészséges egyensúlya.

Az intim területek egészségének fenntartása a rendszeres napi higiéniával kezdődik. Tisztában vagyunk azzal, hogy az intim ápolásnak gyengédnek és egyben elég hatékonynak is kell lennie ahhoz, hogy eredményesen meg tudjuk óvni a hüvelyi környezet kényes egyensúlyát.

Tudósaink ezért olyan mosakodó géleket és mosakodó habot fejlesztettek ki, amelyek megfelelnek a legtöbb nő igényeinek és összetételük természetes hatóanyagokon alapul. Gondosan válogatott összetevőiknek köszönhetően biztosítják a tisztaság, frissesség érzését, támogatják a hüvely egészséges mikroflóráját és az optimális pH-t, valamint segítenek megelőzni a hüvelyi fertőzéseket.

Nemcsak az intim terület lemosására alkalmasak, hanem akár az egész testre is, sőt borotválkozáshoz is tökéletes választás. A GYNTIMA megoldást kínál a problémákra minden kislány és nő számára 3 éves kortól egészen a menopauza utánig.

Tudósaink azokra a nőkre is gondoltak, akik életük legszebb időszakában vannak, azaz várandósak. A növekvő has a bőr számára komoly kihívást jelent, amibe beletartozik a striák és hegek kialakulásának kockázata is. A GYNTIMA striák elleni emulziójának köszönhetően ellenállóbbá, rugalmasabbá válhat a bőröd, hiszen természetes hatóanyagai és aktív peptidkomplexe védi a bőr kollagén- és elasztin rostjait.

Az emulzió rendszeres használata segít megelőzni a striák kialakulását. Ugyanakkor nem kell aggódni akkor sem, ha néhány friss stria vagy heg már megjelent, mivel az emulzió azokat is hatékonyan tudja csökkenteni, halványítani.

Ha az egészséged mellett szeretnél odafigyelni az intim területed esztétikusabb megjelenésére is, arra is van megoldásunk. Az idő múlásával nem csak az arc bőre, hanem az intim terület bőre is képes megváltozni. Idővel ráncosodik és sötétebb foltok is megjelenhetnek a test bármely területén. A tudósok hosszú távú fejlesztései eredményeként olyan hatékony növényi kivonatokat és biotechnológiai peptideket találtak, amelyek kedvezően befolyásolhatják ezeket a folyamatokat.

A GYNTIMA Lifting krém speciálisan a bőr intim területeire kifejlesztett összetétellel rendelkezik. Segít a bőrt regenerálni, megfiatalítani és erősíteni. Rendszeres használatával fiatalosabb és simább megjelenést biztosít ezeken a területeken.

A GYNTIMA Intim fehérítő krém speciális összetétele világosítja a nemi szervek, a mellbimbók, a hónalj és a végbél környéki terület bőrét. Természetes hatóanyagokat és biotechnológiai peptideket tartalmaz, melyek képesek pozitívan befolyásolni a bőr sötét pigmentjének, a melaninnak a termelődését.

Gyntima Blog

Tudj meg többet az intim egészségről

Začarovaný kruh opakovaných vaginálnych infekcií? Pomôžeme vám z neho von
Prevent & Treat

Začarovaný kruh opakovaných vaginálnych infekcií? Pomôžeme vám z neho von

Opakované infekcie pošvy, či už spôsobené baktériami alebo kandidou, môžete vyliečiť. Ako?

Read more
Spoznajte účinnú prírodnú liečbu bakteriálnej infekcie aj mykózy v pošve
Prevent & Treat

Spoznajte účinnú prírodnú liečbu bakteriálnej infekcie aj mykózy v pošve

Bakteriálna infekcia aj mykóza v pošve sa dá liečiť aj prírodne a šetrne. Pomôže GYNTIMA s prírodnými aktívnymi zložkami.

Read more
Trápi vás vaginálna infekcia? Dlhodobé riešenie poskytne GYNTIMA
Prevent & Treat

Trápi vás vaginálna infekcia? Dlhodobé riešenie poskytne GYNTIMA

Vaginálna infekcia, inak vaginóza, postretne za života takmer každú ženu. Prečo k nej dochádza a ktorá liečba zaberá rýchlo a dlhodobo?

Read more
Z vaginálnych čapíkov nemajte obavy: zavediete ich ľahko a zaberú rýchlo!
Prevent & Treat

Z vaginálnych čapíkov nemajte obavy: zavediete ich ľahko a zaberú rýchlo!

Vaginálne čapíky GYNTIMA sú účinnejšie, ako by ste čakali! Rýchlo obnovia intímne zdravie a prinesú pocit úľavy. Neveríte? Čítajte!

Read more